Spannende escape games: ook tijdens corona!

Escapegames

De laatste jaren schoten de escape rooms als paddenstoelen uit de grond. Verjaardagen, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en teambuildingactiviteiten werden een succes dankzij escape games. 

Zoals iedereen wel weet, zijn escape games een aanstekelijke combi van strijd, secondes en samenwerking. Het samen door middel van een pakkend raadsel komen tot een ontsnapping (escape) is een gouden formule. 

Hoe doe je een escape game bij corona?

Tot nu toe was de escape room dé plek voor een escape game. Maar: toen kwam corona en moest alles corona-proof qua plek en gezelschap. 

Diverse escape room-aanbieders stopten al dan niet tijdelijk in de coronatijd, maar bij de escaperoom in Deventer bedachten ze gewoon op een heel creatieve manier een corona-proof escape games!

De Deventer escape room stuurt al sinds het begin van de coronatijd namelijk per post spannende escape-spellen, waarmee mensen tussen de twee à vier uur zoet bent. Met het raadsel en de mysteries die in het postpakket zitten, haal je de ware escape-beleving in huis.

Het kleine spel: ‘De Courant’

Met maximaal vier spelers is er het kleinere spel, genaamd ‘De Courant’. De rode draad is dat er regelmatig dorpsgenoten verdwijnen, de vrees is dat Olivier uit het spel het volgende slachtoffer is! 

Maar met behulp van toegevoegde zaken als een plattegrond, brief, kranten en andere zaken, zorgen jullie misschien voor een oplossing en vind je de zoekgeraakte personen terug. Of: jij verdwijnt zelf ook…

Het grote spel: Dossier 0459

Dossier 0459 is bestemd voor een groepsgrootte van tussen de tien en honderd personen. Hierbij mengen jullie je in het oplossen van een enorme bankoverval aan de Tabakswal, de Zuidas van Deventer. Welk team lost als eerste deze complexe zaak op?

Escape games voor teams en bedrijven

Dit spel is zeer geschikt voor personeelsfeesten, team-uitjes of andere grotere gezelschappen. Op de speciale zakelijke bedrijfspagina kunnen werkgevers inloggen voor de zakelijke variant. Hier kun je online een datum prikken en een tijdslot instellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *