Rustgevende vakantie in Tsjechië met Bohemia Travel

Bohemia Travel is hét reisbureau voor vakanties in Tsjechië. Ze bieden een ruim aanbod van vakantiehuizen door heel Tsjechië. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa of een rustgevend natuurhuisje; alles is mogelijk en dat in alle seizoenen. Ook voor een actieve wintersport zit je goed bij Bohemia Travel!

Bohemia Travel in Tsjechië

Kennis tot in de kleinste details

Bohemia Travel heeft een erg uitgebreid aanbod van vakantiehuizen en biedt daarnaast een uitstekende service, waarbij persoonlijk contact centraal staat. De reisadviseurs denken graag met je mee om voor jou het perfecte vakantiehuis in Tsjechië te vinden. 

Doordat Bohemia Travel alle vakantiehuizen zelf bezoekt is het erg gemakkelijk voor ze om zelf foto’s te maken. Ook weten zij hierdoor alle details van de vakantiehuizen, zelfs wat voor kleur behang erop de muur zit! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er wat misgaat met je vakantie, omdat je alle details van tevoren al weet. Heb je toch nog twijfels over een vakantiehuis? Dan kan je ze altijd bellen! Ook adviseren ze je graag met betrekking tot activiteiten die je in de buurt van je vakantiehuis kunt doen.

Kantoren in Breda en Tsjechië

Bohemia beschikt over meerdere kantoren, namelijk in Breda en in Tsjechië. Het is dus erg makkelijk om tijdens je vakantie, als dat nodig is, iemand te spreken van Bohemia. Alle werknemers spreken overigens Nederlands. Je kunt ze tijdens werkuren ook aanspreken via de chat op de website. 

Mooie landschappen en activiteiten

Iedereen wilt toch wel een eigen vakantiehuis in Tsjechië met een eigen privé zwembad? Bohemia beschikt over een gigantisch aanbod mooie vakantiehuizen met een eigen zwembad. Hiervan hebben vrijwel alle vakantiehuizen een erg mooi uitzicht. Tsjechië heeft veel mooie en rustgevende landschappen. Daarnaast zijn er mooie bezienswaardigheden in de buurt en kun je ook denken aan diverse activiteiten, zoals wijnproeverijen, wandelroutes, fietsroutes en meer.

Geïnteresseerd?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar wat Bohemia Travel allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hun aanbod op de website en word verrast door de mooie vakantiehuizen. Je kunt ook contact met ze opnemen door te bellen naar +31 76 520 19 28. Veel plezier in Tsjechië!

One thought on “Rustgevende vakantie in Tsjechië met Bohemia Travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *