Webwinkel met rollators en bezorg- en reparatieservice

rollator in het bos

Met een rollator het bos ingaan, is vaak niet zo’n goed idee. zeker niet nadat het flink heeft gestormd.

Een rollator is hét ideale hulpmiddel om controle en stabiliteit te geven bij uw dagelijkse wandelen. Met een goede rollator kunt u afrekenen met dagelijkse angsten en onzekerheden, zoals de vrees om te vallen of een wandeling niet kunnen volhouden. 

Rollator.online is een ruim gesorteerde webshop voor verschillende A-merk rollators tegen scherpe prijzen. Dus of u nou een lichtgewicht rollator zoekt, of een type met een zitting om onderweg even te kunnen rusten, u vindt het bij deze webwinkel. 

Ruim aanbod rollators voor binnen buiten 

Koopt u de rollator om binnen of buiten te gebruiken? Of gaat u voor een hybride model, die zowel als looprek of rolstoel kan worden gebruikt? 

Naast standaardmodellen is er tegenwoordig ook een ruime keuze in opvouwbare modellen, die mee kan in de auto, bus of trein. Daarnaast worden lichtgewicht modellen steeds populairder. 

Overweeg welke eventuele accessoires u nodig heeft. Denk hierbij aan een houder voor een wandelstok, een ‘boordkoffertje’, een dienblad of een ruggensteun. 

Gewicht, remmen en wielen van groot belang bij rollator

Houd rekening met het gewicht van de rollator, voor het geval u hem wil meenemen op een plek waar bijvoorbeeld trappen zijn. 

Ook zijn kwalitatief hoogwaardige remmen en rubber wielen van belang. Vooral als u veel buiten bent, bijvoorbeeld om schokken en oneffenheden op te kunnen vangen. 

Vanzelfsprekend moet de zitting uw gewicht kunnen hebben. Bij actief gebruik zal u merken dat een zacht nylon zitvlak het meeste zitcomfort heeft.

Waar een goede rollator kopen?

Bij een landelijk actieve rollatorspecialist als kunt u een veilige rollator kopen die aan huis wordt bezorgd. Hij kan desgewenst volledig afgemonteerd en afgestemd worden op uw lichaamslengte. 

Ook is bij dit bedrijf de mogelijkheid om bij u thuis een reparatie of onderhoudsbeurt te doen, of zij komen de rollator bij u ophalen om hem in zo kort mogelijke tijd onder handen te nemen. Service en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal!

Keuze in rollators bekijken

Voor het gehele aanbod aan rollators kunt u klikken op rollators.online. Ook kunt u via deze site vragen stellen of deskundig advies inwinnen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.