Prachtige hoezen voor Tripp Trapp kinderstoelen

newborn hoezen

HOUDT heeft een ruim aanbod van prachtige hoezen en kussensets voor de Tripp Trapp kinderstoel en Stokke Steps wipstoel / bouncer. De producten van HOUDT zijn gemaakt van fijne, zachte materialen (ribstof, teddy, tricot en meer) welke ook na meerdere wasbeurten heel mooi blijven. 

De newbornhoezen van HOUDT zijn geschikt voor zowel de oudere als het nieuwste model newbornset van de Tripp Trapp kinderstoel. Het ontwerp van de hoezen is door HOUDT zo aangepast, dat ze perfect passen op elk model. 

De kussensets van HOUDT zijn geschikt voor de babyset van de Tripp Trapp kinderstoel. Wanneer je kindje de kunststof babyset niet meer nodig heeft, en dus zelfstandig op de stoel kan zitten, kun je de kussenset nog steeds prima gebruiken. Dankzij het klittenband aan de achterzijde van het ruggedeelte, bevestig je deze heel eenvoudig aan de houten rugsteun van je Tripp Trapp kinderstoel. 

Uniek en nieuw bij HOUDT zijn de hoezen voor de Stokke Steps newbornset / bouncer (ook wel wipstoel geheten). Tot in de puntjes ontwikkeld tot de perfecte beschermhoes voor jouw Steps newbornset. Hiermee houd je de originele bekleding eenvoudig schoon, én pas je je kinderstoel helemaal aan naar jouw interieur-wensen. 

Met de producten van HOUDT maak je van je kinderstoel een prachtig en passend onderdeel van je interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *